'Deal PSG en Donnarumma beklonken, Everton wil Marcelo'

13 juni 2021, 19:31

Paris Saint-Germain en Gianluigi Donnarumma zijn het eens geworden over een contract voor vijf seizoenen, zo bevestigt transferspecialist Fabrizio Romano op Twitter. De Italiaanse doelman, die momenteel met de nationale ploeg deelneemt aan het Europees kampioenschap, zal na woensdag worden gekeurd. Op dat moment is de verwachting dat de deal al rond is.

Daarmee heeft PSG voor de tweede keer deze zomer beet. Na de transfervrije komst van Georginio Wijnaldum maakt ook Donnarumma deze zomer transfervrij de overstap. De cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola besloot zijn contract bij AC Milan niet te verlengen, waardoor hij op zoek kon naar een nieuwe club. Zijn keuze is gevallen op de Franse nummer twee van afgelopen seizoen.

Aanvankelijk werd nog gespeculeerd over een verhuur aan een andere club omdat ook Keylor Navas aan boord zal blijven, maar daar is volgens Romano niets van waar. De twee topdoelmannen zullen komende zomer de strijd met elkaar aangaan. Voor PSG gaat het vizier nu op het aantrekken van een rechtsback, die de concurrentie kan aangaan met Alessandro Florenzi.

Marcelo

Volgens The Mirror wil Everton-directeur Marcel Brandts komende zomer winkelen in Madrid. Linksback Marceolo, bij Real Madrid op een dood spoor beland, kan zijn carrière in de Premier League nieuw leven inblazen. De Braziliaan is dit seizoen zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Farland Mendy.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen