Feyenoord spreekt vertrouwen uit en verlengt met Malacia

14 juni 2021 – Feyenoord heeft vertrouwen in Tyrell Malacia. De verbintenis van de linksback liep af in 2023, maar dat contract is opengebroken en verlengd. Hij staat daardoor nu tot 2024 op de loonlijst in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord spreekt vertrouwen uit en verlengt met Malacia

Volgens technisch directeur Frank Arnesen is de verlenging goed nieuws voor Feyenoord en de speler. 'Voor de club is het natuurlijk fantastisch om een voetballer die zich als jeugdspeler heeft opgewerkt naar het eerst elftal langer aan zich te binden. Tyrell heeft zich zeker afgelopen seizoen ontzettend goed ontwikkeld en heeft daarna bij Jong Oranje ook een uitstekende rol gespeeld. Die progressie willen we voortzetten, zodat Tyrell een nog belangrijkere waarde gaat vertegenwoordigen binnen het eerste elftal en voor Feyenoord in het algemeen", zegt de Deen.

Malacia voelt dat hij nog lang niet klaar is bij Feyenoord. "Dit is mijn club, al sinds ik hier in 2008 binnenkwam. Sindsdien groei ik ieder jaar als voetballer, dus dan is het logisch om langer bij Feyenoord te willen blijven. Ik ben blij dat ik dit seizoen heb kunnen laten zien waartoe ik in staat ben, zowel bij Feyenoord als bij Jong Oranje. Ik heb er ontzettend veel zin in om die lijn door te trekken in het nieuwe seizoen, onder een nieuwe trainer."

Malacia heeft tot dusver 86 duels gespeeld voor de club, waar hij in 2015 zijn eerste profcontract signeerde.

Feyenoord

gerelateerd