'Bosz richt pijlen op Kökcü, Flemming kan toptransfer maken'

14 juni 2021, 19:18

Feyenoord moet serieus rekening houden met het vertrek van Orkun Kökcü. De twintigjarige middenvelder stond naar verluidt al in de belangstelling van Arsenal, maar heeft nu ook de keuze uit de Franse Ligue 1. De onlangs aangestelde Peter Bosz hoopt hem namelijk naar Olympique Lyon te halen.

Dat schrijft Foot OL. Kökcü past volgens het Franse medium uitstekend in de nieuwe filosofie die onder Bosz zal worden gehanteerd. De club wil nieuwe successen gaan behalen door veelal te gaan samenwerken met jonge, talentvolle spelers. Dat moet aan het einde van het seizoen leiden tot een ticket in de Champions League, het toernooi waar Lyon na de zomer niet in zal uitkomen.

Kökcü, die momenteel met Turkije op pad is voor het EK voetbal, moet deze zomer worden toegevoegd aan de Franse ploeg. Daarvoor dient het wel de portemonnee te trekken: Feyenoord eist een bedrag van rond de twaalf miljoen euro om het tot 2025 lopende contract af te komen. Kökcü gaat in Frankrijk in ieder geval niet samenspelen met Memphis Depay. De transfervrij vertrokken aanvaller is hard op weg naar FC Barcelona.

Flemming

Ook Zian Flemming lijkt zich te mogen opmaken voor een fraaie transfer. De uitblinker van Fortuna Sittard heeft zich volgens Corriere Dello Sport in de kijker van Napoli gespeeld. Flemming is overigens niet de enige speler die op interesse van de subtopper kan rekenen: ook Teun Koopmeiners, Marcos Senesi en Perr Schuurs zouden op het lijstje staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen