'Link tussen Van de Beek en Arsenal blijkt onjuist: géén contact'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 juni 2021 – Donny van de Beek (24) vertrekt deze zomer zeer vermoedelijk niet naar Arsenal. In de Engelse media werd de international van het Nederlands elftal voorzichtig gelinkt aan The Gunners, maar daarover zijn tussen de clubs in elk geval nog geen gesprekken gevoerd. Daardoor is de deal voorlopig van de baan.  

'Link tussen Van de Beek en Arsenal blijkt onjuist: géén contact'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans maandag. 'Er zijn geen gesprekken tussen Arsenal, Manchester United en de makelaars van de middenvelder', stelt de journalist. Arsenal is weliswaar op zoek naar een nieuwe middenvelder, maar op dit moment speelt er rondom de oud-Ajacied helemaal niets. 'Arsenal heeft andere namen in de lijst van volgende kandidaten.'

Van de Beek maakt momenteel geen deel meer uit van de selectie van Frank de Boer, omdat hij kampt met een blessure. Dat was een volgende tegenvaller voor de oud-Ajacied, die in zijn eerste jaar bij Manchester United sowieso een zeer tegenvallend seizoen doormaakte. Onder Ole Gunnar Solskjær kan hij niet op een basisplaats rekenen, waardoor hij aan de uitgang wordt gelinkt.

Lees ookHet dramajaar van Van de Beek in 5 hoofdstukken

Arsenal lijkt dus niet de nieuwe bestemming niet te worden, eerder vielen ook de namen van clubs uit Duitsland, Italië en Engeland in het transfercircuit. Wat voor middenvelder Mikel Arteta naar Londen wil halen in deze transferzomer, is onbekend. Zeker is dat de geruchten rondom hem nog wel even zullen doorzetten, omdat hij in Manchester dus relatief overbodig is. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd