Transfer Wijnaldum kan op goedkeuring Mbappé rekenen

15 juni 2021, 11:42

Kylian Mbappé is positief gestemd over de komst van Georginio Wijnaldum naar Paris Saint-Germain. De 22-jarige aanvaller is ervan overtuigd dat de aanvoerder van het Nederlands elftal een aanwinst is voor de Franse grootmacht.

PSG maakte vorige week de komst van Wijnaldum wereldkundig. De van Liverpool overgekomen middenvelder tekende in de Franse hoofdstad een lucratief contract voor de duur van drie seizoenen. "Hij is een echt een zeer goede speler en ik ben heel blij dat hij komt. De club heeft zijn kans gegrepen", aldus Mbappé tegenover het Franse RTL.

Veel meer woorden wilde de pijlsnelle aanvaller niet kwijt over de komst van Wijnaldum en andere transferzaken. "Op dit moment heeft Paris Saint-Germain mijn prioriteit niet. Mijn prioriteit ligt bij het Franse team, dit toernooi. Ik ben honderd procent gefocust op dit EK", voegde Mbappé aan zijn uitspraken over Wijnaldum toe.

Mbappé bereidt zich op dit moment met Les Bleus voor op de eerste wedstrijd op het EK. Dinsdagavond komt de Franse favoriet in de Poule des Doods in actie tegen Duitsland. De afgelopen dagen ging het in het Frankrijk veel over een akkefietje tussen Mbappé en Olivier Giroud, al wilde de aanvaller van PSG daar niet te zwaar aan tillen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen