Van Gaal maakt comeback: voor één duel hoofdtrainer van Telstar

15 juni 2021 – Louis van Gaal maakt een zéér opmerkelijke comeback: de oud-bondscoach zit komend seizoen eenmalig op de bank bij Telstar. Het betreft een stunt van de Eerste Divisie-club. Via een loterij maakt iedereen kans om als assistent van Van Gaal op de bank te zitten. Met de loterij haalt Telstar geld op voor supportersfaciliteiten, de Stichting Durf te Dromen en Spieren voor Spieren.

Van Gaal maakt comeback: voor één duel hoofdtrainer van Telstar

Na de bekendmaking raakte de website van Telstar gelijk uit de lucht. Het is nog onbekend welke wedstrijd Van Gaal precies op de bank gaat zitten. De flamboyante trainer van onder meer Ajax, FC Barcelona, AZ en Bayern München coachte vijf jaar geleden zijn laatste wedstrijd. Toen was Van Gaal trainer van Manchester United.

Voor een bedrag van 2,63 euro per lot zijn via louismoetwinnen.nl loten verkrijgbaar. De opbrengst gaat dus naar goede doelen. De Stichting Durf te Dromen is van Redouan El Yaakoubi, die de voorgaande twee seizoenen voor Telstar Speelde. Van Spieren voor Spieren zijn Van Gaal en z'n vrouw Truus al jarenlang ambassadeur, sinds 2014 ook ere-ambassadeur.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd