'NEC gaat voor stunt en voert tweede gesprek met Huntelaar'

16 juni 2021 – Het is niet ondenkbaar dat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen in De Goffert is te bewonderen. De 37-jarige spits heeft met NEC een tweede gesprek over zijn toekomst gevoerd, schrijft De Gelderlander woensdag. Bronnen melden aan de regionale krant dat Huntelaar ook al op bezoek is geweest in het stadion van de Nijmeegse promovendus.

'NEC gaat voor stunt en voert tweede gesprek met Huntelaar'

Huntelaar kreeg kortgeleden te horen dat zijn contract bij Schalke 04 niet wordt verlengd. Sindsdien wordt de ervaren spits gelinkt aan allerlei avonturen. In Nederland heeft Huntelaar meerdere aanbidders. Dat De Graafschap droomt van de terugkeer van de spits, is geen geheim. FC Twente en sc Heerenveen zouden ook in de markt zijn voor Huntelaar.

Met de komst van Huntelaar hoopt NEC voor de tweede keer deze zomer te stunten op de transfermarkt. Eerder verrasten de Nijmegenaren vriend en vijand door Lasse Schöne terug te halen. Ted van Leeuwen, technisch directeur van NEC, wilde onlangs niet ingaan op de geruchten over de belangstelling voor Huntelaar. "Ik ga niet in op geruchten, maar dat Klaas Jan en ik goed met elkaar kunnen opschieten, dat is bekend", zei hij.

Huntelaar heeft na zijn vertrek bij Schalke 04 nog geen duidelijkheid verschaft over zijn toekomstplannen. In december, toen hij nog op de loonlijst stond bij Ajax, kondigde hij aan bezig te zijn aan zijn laatste seizoen als profvoetballer. Gezien de geruchten die rondgaan, is de kans aanwezig dat Huntelaar volgend seizoen nog voetbalt.

Eredivisie

gerelateerd