Babel voorziet interessante duels tussen PSV en Galatasaray

16 juni 2021, 18:50

PSV werd woensdag in de tweede voorronde van de Champions League gekoppeld aan Galatasaray. Bij de Turkse grootmacht staan enkele Nederlandse spelers onder contract, onder wie Ryan Babel. De 34-jarige aanvaller voorziet een interessant tweeluik.

PSV en Galatasaray nemen het op 20/21 en 27/28 juli tegen elkaar op. De Eindhovenaren genieten in de eerste wedstrijd het thuisvoordeel. "PSV heeft een uitstekend team dat altijd meedoet om de prijzen. Afgelopen seizoen werden ze geen kampioen, maar ze hebben die ambitie wel degelijk. Ik verwacht dat het twee lastige wedstrijden worden", zegt hij via de officiële kanalen van de Turkse club.

Babel speelde in het verleden vaak tegen PSV, maar nog niet tegen de formatie van trainer Roger Schmidt. "Er is bij PSV het een en ander veranderd. Zo hebben ze een nieuwe trainer, geen Nederlander. PSV heeft veel jonge spelers die het spel willen maken, daar zullen we goed op voorbereid moeten zijn", besluit hij.

Eerder reageerde directeur voetbalzaken John de Jong namens PSV al op de loting. "Galatasaray is afgelopen jaar als tweede geëindigd in de Turkse competitie. Het is op dit moment uiteraard nog lastig om aan te geven wat het exacte niveau van Galatasaray is, maar uit het resultaat van afgelopen seizoen mag je opmaken dat zij en PSV aan elkaar gewaard zijn", zei hij op het PSV-kanaal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen