Welke clubs worden in verband gebracht met Ramos?

17 juni 2021, 08:06

Het speculeren over de toekomst van Sergio Ramos is begonnen. Real Madrid maakte woensdagavond bekend dat het boegbeeld na zestien jaar trouwe dienst transfervrij vertrekt uit Bernabeu. Voor vandaag (donderdag) is er een speciale persconferentie belegd. De grote vraag is: waar speelt de 35-jarige Spanjaard komend seizoen?

Spaanse media filosoferen volop over de toekomst van Ramos. Beide clubs uit Manchester worden genoemd en ook Paris Saint-Germain komt voorbij in het geruchtencircuit. Logischerwijs is er eveneens speculatie over een terugkeer naar Sevilla, de club die Ramos in 2005 verkocht aan Real Madrid. Volgens transferexpert Fabrizio Romano komt die rentree er sowieso niet.

Diario AS schrijft dat Manchester City de afgelopen week voorbereidend werk heeft verricht om Ramos naar het Etihad Stadium te halen. The Citizens zagen recent Eric Garcia naar FC Barcelona vertrekken en maakt Aymeric Laporte mogelijk ook een transfer.

Verder vallen de namen van Manchester United en Paris Saint-Germain. Volgens de Spaanse sportkrant heeft Ramos United altijd een leuke club gevonden. PSG wordt aan Ramos gelinkt, omdat de Parijzenaars na het vertrek van Thiago Silva nog altijd verlegen zitten om een ervaren verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen