PSV: reuring rondom Romero en Doan, Uneken naar RKC Waalwijk

17 juni 2021, 13:08   Bijgewerkt: 17 juni 2021, 13:17

PSV is in gesprek over een vertrek van Maxi Romero (21). Het Italiaanse Udinese is geïnteresseerd in de Argentijnse pechvogel, die bij PSV constant werd geteisterd door blessureleed. In 2017 betaalde PSV tien miljoen euro voor de spits. Daarnaast bestaat er Duitse belangstelling voor Ritsu Doan.

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV in gesprek met Udinese, maar is het nog onduidelijk onder welke voorwaarden een transfer van Romero tot stand moet komen. Een verhuur met een (verplichte) koopoptie behoort tot de mogelijkheden. Het is niet de eerste keer dat Udinese in de markt is voor de Zuid-Amerikaan. Vorig jaar liep een Italiaanse poging, mede door blessureleed, op niets uit.

Het ED meldt ook dat er vanuit Duitsland belangstelling is voor Doan, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Arminia Bielefeld. Echter had Bielefeld niet de financiële middelen om de optie tot koop te lichten. In principe krijgt Doan een nieuwe kans bij PSV, maar staat de 22-jarige Japanner ook in de belangstelling van FSV Mainz.

Uneken naar RKC Waalwijk

Oud-trainer van Jong PSV, Peter Uneken (49), heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij wordt assistent-trainer van Joseph Oosting, de nieuwe hoofdtrainer van RKC Waalwijk. Uneken trad in 2014 in dienst bij de Eindhovenaren, waar hij de scepter zwaaide bij meerdere jeugdelftallen. De afgelopen twee seizoenen stond Uneken aan het roer bij Jong PSV. Afgelopen winter werd zijn vertrek al aangekondigd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen