Koeman vertrouwt op akkoord met Messi en Memphis

18 juni 2021 – Ronald Koeman weet inmiddels al enige tijd zeker dat hij ook komend seizoen trainer van FC Barcelona is, maar allerminst zeker is nog hoe zijn selectie eruit zal zien. Memphis Depay lijkt de volgende versterking te gaan worden, al ligt het afketsen van de transfer van Georginio Wijnaldum nog altijd vers in het geheugen. Ook de toekomst van Lionel Messi is nog ongewis.

Koeman vertrouwt op akkoord met Messi en Memphis

"We hebben altijd gezegd dat Messi zijn carrière moet afsluiten bij Barcelona", vertelde Koeman aan het Spaanse Sport. Vooralsnog zijn er nog geen vorderingen wat betreft het verlengen van zijn aflopende contract. "Hopelijk kunnen we zijn contract snel verlengen. Ik geloof dat dat moet kunnen. Het zou geweldig nieuws zijn voor iedereen."

Een akkoord met Memphis Depay lijkt een stuk dichterbij te zijn. Volgens de meest recente geluiden is het alleen nog wachten op een officieel bericht van FC Barcelona. Ook Koeman erkende dat. "Er is nog niets officieel, maar alle partijen gaan ervanuit dat het goedkomt."

Eerder werd hetzelfde gezegd over Georginio Wijnaldum, die op het laatste moment toch besloot bij Paris Saint-Germain te tekenen. "Dat was jammer, want het was een interessante speler voor ons. Hij maakte deel uit van de plannen van veel clubs. Ik denk dat we net enkele contacten misten die beslissend konden zijn, of dat wij overtuigender hadden moeten zijn. Feit is dat Paris Saint-Germain ons te slim af was", besloot hij.

LaLiga

gerelateerd