Bizar: huis NAC-trainer Steijn bewaakt na dreigementen

18 juni 2021, 23:51

Het is weer eens flink onrustig bij NAC Breda. De Brabantse club nam deze week afscheid van technisch directeur Ton Lokhoff, die niet goed door een deur kon met trainer Maurice Steijn. De fans van NAC zijn boos om het vertrek van het clubicoon en richten hun pijlen daarom op Steijn.

Op advies van het Openbaar Ministerie wordt het huis van Steijn inmiddels bewaakt, zo meldt Omroep Brabant vrijdagavond. Dat is besloten omdat boze supporters van NAC met verkeerde intenties naar de oefenmeester toe zouden kunnen komen. Daarom slapen de twee kinderen van Steijn voorlopig ook niet thuis bij hun vader.

Woedende fans eisen dat Steijn voor zaterdag 23.59 uur wordt ontslagen, anders volgen er naar eigen zeggen 'gepaste acties'. De coach wordt gezien als aanstichter van het vertrek van Lokhoff, die afgelopen woensdag zijn spullen pakte in Breda. Hij was in een felle strijd met Steijn over de teleurstellende resultaten van het afgelopen seizoen.

Lees ook: Hommeles bij NAC: supporters willen clubicoon Lokhoff terug

Lokhoff en Steijn hebben allebei nog niet gereageerd op de situatie. In de tussentijd is ook Mattijs Manders kop van jut bij de boze fans. Het is echter de vraag of de dreigementen zijn gericht aan Steijn of aan NAC. Hoe dan ook neemt het OM geen risico en is besloten de trainer te beveiligen. De coach was volgens het Brabantse medium niet bereikbaar voor een reactie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen