'Manchester City en PSG zien komst routinier Ramos niet zitten'

18 juni 2021 – Sergio Ramos lijkt zijn loopbaan in ieder geval niet te vervolgen bij Manchester City of Paris Saint-Germain. De Europese grootmacht zouden in eerste instantie geen interesse hebben om de 35-jarige verdediger binnen te halen. Ramos laat Real Madrid deze zomer achter zich en zoekt dus een nieuw avontuur.

'Manchester City en PSG zien komst routinier Ramos niet zitten'

Het Franse medium RMC weet in ieder geval te melden dat Paris Saint-Germain voorlopig geen contact zal zoeken met het managment van Ramos. De salariseisen van de verdediger zijn de topclub uit Parijs namelijk te gortig. Ramos zou zijn zinnen hebben gezet op een jaarsalaris van twaalf miljoen euro en dat wil PSG op dit moment niet op tafel leggen.

Lees ook: Real Madrid kondigt afscheid van captain Ramos (35) aan

Ook Manchester City is volgens het Spaanse medium AS geen optie. Bij de landskampioen van Engeland twijfelt men vooral aan de fysieke gesteldheid van Ramos, die afgelopen seizoen veel wedstrijden moest missen door verschillende blessures. Dat is ook de reden dat de Spaanse bondscoach Luis Enrique de recordinternational niet heeft meegenomen naar het EK.

Ondanks het feit dat PSG en City dus kunnen worden weggestreept, blijft Manchester United wel in de markt voor Ramos. Sevilla is volgens transferexpert Fabrizio Romano ook nooit een optie geweest. Een overgang naar FC Barcelona gaat er sowieso niet komen. Tot opluchting van veel fans van Real liet Ramos dat eerder al weten.

Eredivisie

gerelateerd