Dit is het flopelftal van de tweede speelronde op het EK

20 juni 2021, 10:00

De tweede speelronde op het EK zit erop. Alle landen hebben we tweemaal in actie gezien, waarbij Italië het meeste indruk maakte, het Nederlands elftal als enige al groepswinnaar is en er opnieuw veel spelers indruk maakte. FCUpdate.nl zet de meest tegenvallende spelers van de afgelopen twaalf wedstrijden op een rijtje in een elftal! 

Keeper - Tomas Vaclik: was er eigenhandig verantwoordelijk voor dat Tsjechië de stunt tegen Kroatië niet kon vervolledigen. Bij de treffer van Ivan Perisic tastte hij volledig mis, terwijl iedereen wist wat Perisic ging doen.

[photo,136750,left,]

Centrumverdediger - Dejan Lovren: met een oliedomme elleboog gunde hij Tsjechië een strafschop, waardoor Patrik Schick de score kon openen.

[photo,136736,left,]

Centrumverdediger - Jason Denayer: kreeg de voorkeur boven Dedryck Boyata en gaf al binnen honderd seconden een doelpunt weg.

[photo,136723,left,]

Centrumverdediger - David Alaba: moest Oostenrijk op sleeptouw nemen, maar gaf al vroeg in de wedstrijd een onnodige strafschop weg.

[photo,136751,left,]

Middenvelder - Bruno Fernandes: van hem werden hele grote dingen verwacht, maar kon in het topduel zijn stempel niet drukken.

[photo,136749,left,]

Middenvelder - Xherdan Shaqiri: op papier misschien wel de grootste naam bij de Zwitsers, maar zijn creativiteit kwam totaal niet uit de verf. Achter de spitsen lukte het hem niet een keer om Breel Embolo of Haris Seferovic in stelling te brengen. 

[photo,136748,left,]

Middenvelder - Ozan Tufan: verloor met zijn land al voor het tweede EK-duel op rij. De in de rust gewisselde Tufan heeft met zijn land een wonder nodig om uitschakeling te voorkomen.

[photo,136735,left,]

Middenvelder - Koke: Luis Enrique had na 68 minuten genoeg gezien. De middenvelder verloor meer duels dan hij won (vijf om vier) en van zijn zes voorzetten kwam er slechts één aan. Het ontbreekt Spanje flink aan creativiteit op het middenveld.

[photo,136754,left,]

Spits - Memphis Depay: ja, hij scoorde tegen Oostenrijk, maar de hoge verwachtingen maakt hij vooralsnog niet waar.

[photo,136722,left,]

Spits - Karim Benzema: De terugkeer van Benzema bij de Franse nationale ploeg werd breed uitgemeten in de media, maar in de eerste twee wedstrijden speelde hij slechts een zeer anonieme rol.

[photo,136752,left,]

Spits - Harry Kane: moet Engeland naar EK-succes leiden, maar speelt nog niets klaar. Dat hij een kwartier voor tijd werd gewisseld, is veelzeggend.

[photo,136725,left,]

Lees ook: Dit is het flopelftal van de eerste speelronde op het EK

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen