Pechvogel Pleguezuelo blijft bij Twente: "Blij met het vertrouwen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 juni 2021 – Julio Pleguezuelo verdedigt ook komend seizoen de clubkleuren van FC Twente. De 24-jarige verdediger is momenteel herstellende van een zware knieblessure, maar krijgt toch het vertrouwen van de club uit Enschede. Hij tekende vrijdag een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Pechvogel Pleguezuelo blijft bij Twente: "Blij met het vertrouwen"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik voel me thuis bij FC Twente en ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft. Ik werk hard om na mijn knieblessure terug te komen en kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan", laat de Spanjaard weten op de clubwebsite. Pleguezuelo scheurde in februari zijn kruisband en miste daardoor een groot deel van het seizoen.

"De blessure die Julio begin dit jaar opliep was een flinke teleurstelling voor hem en het team". aldus technisch directeur Jan Steuer. "Julio is op de weg terug en we wilden hem graag voor FC Twente behouden. Hij is een speler met een goede mentaliteit en zeer betrokken bij de club. We hebben er vertrouwen in dat hij na zijn blessure sterk terugkeert om van waarde te zijn voor de ploeg."

Pleguezuelo gaat beginnen aan zijn derde seizoen bij Twente. De voormalig jeugdinternational van Spanje speelde in zijn geboorteland in de jeugd van Espanyol, Atlético Madrid en FC Barcelona. Daar vertrok hij naar Arsenal, waar een doorbraak uitbleef. Na uitleenbeurten aan Mallorca en Gimnàstic kwam hij in 2019 in Enschede terecht. Tot nu toe speelde de verdediger veertig wedstrijden.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd