Eriksen zorgt voor verrassing bij Deense ploeggenoten

19 juni 2021, 13:30   Bijgewerkt: 19 juni 2021, 16:05

Wat er dit Europees kampioen ook gebeurt, het zal altijd het toernooi blijven van Christian Eriksen. De middenvelder zakte in de eerste groepswedstrijd naar de grond, maar is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. De Deen ging op bezoek bij zijn ploeggenoten. Dat zorgde voor een boost.

"Het was fantastisch om hem weer te zien en dan met onze eigen ogen en niet alleen via een beeldscherm. Het was geweldig met hem te praten en hem te omarmen. En om te zien dat het met hem en zijn familie goed gaat", zei middenvelder Andreas Skov Olsen na het bezoek van Eriksen tegenover het ANP

Het was voor de meeste spelers van bondscoach Kasper Hjulmand een complete verrassing dat Eriksen samen met zijn twee kinderen en vrouw op de training verscheen. Het was namelijk niet aangekondigd bij de ploeg. "Dat was precies wat we allemaal nodig hadden. Het was een gevoel van vreugde en liefde. Hem met zijn familie te zien was fantastisch. Dat heeft ons een boost gegeven voor het duel met Rusland", aldus middenvelder Christiaan Nörgaard. 

Die boost kunnen de Denen wel gebruiken, want de eerste twee duels leverden geen punten op. Tegen België liet Denemarken zien dat er behoorlijk wat kwaliteit in de ploeg zit, maar het was niet genoeg voor een stuntje tegen één van de titelfavorieten. Desondanks kunnen de ploeggenoten van Eriksen nog altijd de volgende ronde halen als één van de beste nummers drie. Daarvoor moet dus wel gewonnen worden van Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen