'Groeibriljant' Rensch trots op bijzondere contractverlenging

19 juni 2021, 13:14

Devyne Rensch lijkt een abonnement te hebben op verbeterde contracten. In drie jaar tijd heeft hij vrijdag voor de derde keer zijn handtekening gezet onder een contract bij Ajax. De talentvolle verdediger ligt nu vast tot medio 2025. 

De mandekker is blij, vertelt hij voor de camera van Ajax TV. "Ik ben superstrots dat ik mag verlengen. Het was weer een mooi moment, om drie keer te tekenen in drie jaar is bijzonder. Mijn hele leven ben ik al voor Ajax, ik wil hier het beste voor mij, het team en de supporters bereiken."

Het is snel gegaan voor Rensch. Dit seizoen beleefde hij zijn doorbraak in het betaald voetbal. Het leverde hem meteen de dubbel op met Ajax en dus een verbeterd contract. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou spelen afgelopen seizoen. Ajax gaf in gesprekken met mij aan hoe snel het is gegaan met me. Ze waren trots op mijn prestaties, ook in de Europa League."

Directeur Voetbalzaken Marc Overmars liet zich al lovend uit over het talent in het persbericht: "Elke zomer krijgen jonge talenten tijdens de voorbereiding de kans. Devyne heeft die gepakt. Hij heeft vervolgens aangetoond mee te kunnen komen, maar het moeilijkste begint nu. Dat is de volgende stap maken. Hij moet sterker en nog beter worden, dat weet hij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen