Ajax-flop Marin verkiest langer verblijf bij Cagliari boven topclub

19 juni 2021 – Razvan Marin staat in de belangstelling van diverse topclubs in Italië, maar blijft liever langer bij Cagliari. Volgens diverse media hoopt AC Milan de ex-Ajacied naar San Siro te halen, maar de middenvelder geeft de voorkeur aan zijn huidige situatie in de Italiaanse middenmoot.

Ajax-flop Marin verkiest langer verblijf bij Cagliari boven topclub

Dat heeft de middenvelder aangegeven in gesprek met Roemeense media. "Ik heb geen haast om een nieuwe club te vinden, want ik wil gewoon een goed seizoen draaien en vastigheid hebben. Voordat ik naar Italië verkaste, speelde ik erg weinig bij Ajax. Inmiddels zit ik in een lekker ritme en dit wil ik graag vasthouden."

Ajax pikte Marin in 2019 voor rond de twaalf miljoen euro op bij Standard Luik, waar hij tot een van de beste spelers van de Belgische competitie was uitgegroeid. De Roemeense middenvelder kwam in zijn eerste seizoen tot slechts tien optredens, waardoor hij in de zomer van 2020 voor een overstap naar Cagliari koos. De huurling kwam tot 37 optredens in de Serie A. Daarin was hij driemaal trefzeker en bereidde hij zes goals voor.

Ajax maakt door zijn goede prestaties weinig verlies op de middenvelder. Na de verhuurperiode heeft Cagliari Marin voor tien miljoen euro overgenomen.

Ajax

gerelateerd