Griezmann wijt remise aan het volle stadion en extreme hitte

19 juni 2021, 17:26

Antoine Griezmann heeft het puntverlies van Frankrijk tegen Hongarije zaterdagmiddag uitgelegd (1-1). De aanvaller merkte dat het uitverkochte stadion weer enorm wennen was voor de sterrenensemble en ook hadden de Fransen behoorlijk last van de temperatuur van bijna dertig graden. 

"We zijn onze vaste patronen kwijtgeraakt tijdens de wedstrijd, mede vanwege het volle stadion. We konden niet goed met elkaar communiceren", legde de doelpuntenmaker uit tegenover de Franse media over de problemen bij de Fransen tegen Hongarije. "Ik ben helemaal kapot. Het kostte ontzettend veel energie. Het was weer de eerste keer dat we in een vol stadion speelde met elkaar."

"En het was echt superheet in het stadion. We werden gebraden als kippen", vervolgde hij. "Verder liepen we ons telkens vast op het verdedigende blok van Hongarije, we konden elkaar niet vinden en hebben vergeten te scoren in de eerste helft." Dat Frankrijk toch nog een punt pakte, was volgens de aanvaller van FC Barcelona belangrijk. "We hebben een bank die het verschil kan maken. We zijn achterin solide."

Zijn doelpunt vierde Griezmann op een bijzondere manier, met een klein dansje, wat hij deed voor zijn tweejarige zoontje met wie hij dat voor het toernooi had afgesproken. "We zullen hard moeten blijven werken en twee, drie dingen verbeteren vooral in de aanval. Maar ik heb er nog steeds veel vertrouwen in, ook dat we de groep gaan doorkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen