Opmerkelijk: Robben speelde oefenwedstrijd met Groningen JO18

19 juni 2021 – De liefde voor de bal van Arjen Robben is eindeloos. De inmiddels 37-jarige Robben keerde dit seizoen terug bij zijn oude liefde FC Groningen, maar het duurde lang voordat hij helemaal blessurevrij was. De laatste wedstrijden van het seizoen pikte hij nog mee, maar de buitenspeler lijkt zich alweer te richten op het volgende seizoen. Zaterdag speelde hij namelijk een wedstrijd mee met Groningen JO18.

Opmerkelijk: Robben speelde oefenwedstrijd met Groningen JO18

Het is nog maar de vraag of Arjen Robben volgend seizoen überhaupt nog doorgaat met voetballen. Hij besloot om voor een jaar terug te keren in Groningen en heeft nog altijd niet te kennen gegeven er nóg een jaar aan vast te plakken. De kans dat dat toch gaat gebeuren, lijkt echter wel groot. Robben was te zien in de oefenwedstrijd van Groningen JO18 tegen FC Utrecht JO18 om zijn wedstrijdritme op te bouwen.

Robben keerde 13 september terug in de Eredivisie tegen zijn andere oude ploeg PSV. In oktober deed hij ook nog een kwartier mee tegen FC Utrecht, maar een blessure hield hem vervolgens maandenlang aan de kant. Pas in april maakte hij zijn rentree en vooral in de 0-4 gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen liet hij zien nog altijd over zijn pure klasse te beschikken met twee assists.

Lees ook: FC Groningen in gesprek met Robben over een extra seizoen

Het is dus nog niet duidelijk of Robben volgend seizoen ook in het Groningen-shirt speelt. Hij zou dan voor zijn vierde seizoen gaan, verdeeld over twee periodes. Na zijn eerste periode vertrok hij naar PSV en via Chelsea en Real Madrid kwam hij bij Bayern München terecht, waar hij uitgroeide tot een van de beste spelers ter wereld.

Eredivisie

gerelateerd