'Barcelona krijgt nul op rekest voor ingenieuze ruildeal met City'

19 juni 2021, 21:44

FC Barcelona heeft Memphis Depay zaterdag officieel binnengehaald, maar is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Een volgende slag laat echter nog wel even op zich wachten, want het heeft vanuit Manchester City nul op rekest gekregen voor een ingenieuze ruildeal. 

Dat schrijft Marca zaterdag. Het medium meldt dat FC Barcelona bereid was om Samuel Umtiti, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Ousmane Dembele, Martin Braithwaite of zelfs Sergi Roberto en Clement Lenglet naar Engeland te laten gaan, in de hoop om Aymeric Laporte en Bernardo Silva naar Catalonië te halen. The Citizens hebben echter geen belangstelling in deze spelers en hebben de deal dus geweigerd. 

Er zijn wel spelers van FC Barcelona die Pep Guardiola zou willen hebben, maar die willen de Catalanen niet laten gaan. Dat zou namelijk gaan Frenkie de Jong, Pedri of Ansu Fati, maar logischerwijs gaat voorzitter Joan Laporta daaraan niet mee werken. De preses wil wel in elk geval nog een centrale verdediger en/of linksback aantrekken en mogelijk een middenvelder, omdat de deal met Georginio Wijnaldum spaak liep.

Lees ookLaporta over contractverlenging Messi: "Niet vergevorderd"

Over verdediger Firpo, die geen toekomst heeft onder Ronald Koeman in Camp Nou, kwam overigens ook naar buiten dat hijzelf niet naar de Premier League wil. SPORT schrijft dat hij alleen naar AC Milan wil en niet naar bijvoorbeeld West Ham United. Het enige nadeel: de Italiaanse club wil hem huren en daaraan wil FC Barcelona niet meewerken. Komt er snel groen licht over die deal? FC Barcelona heeft wél een deal met Olympique Marseille gesloten voor de transfer van het Amerikaanse talent Konrad de la Fuente, zo schrijft Marca. De Catalanen vangen zo'n vijf miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen