'Lokhoff keert terug bij NAC Breda na vertrek van Steijn'

20 juni 2021 – Ton Lokhoff keert een paar dagen na zijn plotselinge vertrek alweer terug bij NAC Breda. De technisch directeur heeft volgens Johan Derksen aangekondigd dat hij een nieuwe samenwerking met de Bredanaars wel ziet zitten. Toch lijkt de onrust in het Rat Verlegh Stadion voorlopig niet voorbij.

'Lokhoff keert terug bij NAC Breda na vertrek van Steijn'

Zaterdagmiddag werd bekend dat trainer Maurice Steijn per direct vertrekt bij NAC. De coach wordt door de supporters van de club gezien als aanstichter van het afscheid van clubicoon Lokhoff, die absoluut niet door een deur kon met Steijn. Daarop ontving de oefenmeester bedreigingen en werd zijn huis op advies van het Openbaar Ministerie beveiligd. Daarop besloot Steijn zelf zijn vertrek aan te kondigen.

De situatie bij NAC werd zaterdagavond ook besproken in De Oranje Zomer. "Lokhoff heeft al aangekondigd dat hij terugkomt", weet Derksen te melden. "Het is natuurlijk wel te gek voor woorden dat Steijn met zijn gezin moet vluchten. Maar het is ook niet verstandig om allemaal Hagenezen mee te nemen naar Breda." Valentijn Driessen oppert aan tafel dat de fans van NAC nog niet klaar zijn en hopen op een grote schoonmaak.

"De supporters waren van plan om het stadion te bezetten", aldus Driessen. "Ze hebben aangekondigd dat de helft van het werk er nu op zit en willen ook algemeen directeur Mattijs Manders en de rest van de Haagse kliek eruit hebben. Ze hebben bij NAC ook Lex Schoenmaker Junior en Edwin de Graaf. Daar is natuurlijk ook geen toekomst voor. Dat geldt ook voor een aantal spelers die Steijn naar NAC heeft gehaald."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd