Opmerkelijk: EK-gangers Frankrijk mogen familie op afstand zien

20 juni 2021 – De nationale ploeg van Frankrijk krijgt woensdag de mogelijkheid om hun familie te zien. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps zit op het EK in een bubbel en speelt woensdagavond de laatste groepswedstrijd tegen Portugal. Rond die wedstrijd mogen de spelers hun partners en kinderen vanwege corona alleen op afstand zien.

Opmerkelijk: EK-gangers Frankrijk mogen familie op afstand zien

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is fijn om eindelijk weer familie te zien, al is het van een afstandje", liet Antoine Griezmann weten op de persconferentie aan Franse media. "We mogen geen fysiek contact maken en dat is voor iedereen erg moeiijk. Maar we moeten het accepteren zoals het is. Het zal ons een extra motivatie geven om speciaal voor iedereen het EK te winnen."

Griezmann ging op het perspraatje ook in op de situatie van Olivier Giroud, die onrust zou veroorzaken. "Ik zit aan dezelfde tafel, hij lacht altijd. Hij geeft alles, spreekt de groep toe en werkt hard op de trainingen. Het is geweldig om een spits als Giroud bij de selectie te hebben. Het is voor hem niet gemakkelijk dat hij op de bank moet beginnen."

Frankrijk speelde verrassend gelijk tegen Hongarije en moet nu nog aantreden tegen Portugal. "We zijn niet kapot", opperde Griezmann. "De wedstrijd was een teleurstelling, we vinden dit vervelend. Hongarije heeft dat goed gedaan. Op dit EK is iedere ploeg lastig om tegen te spelen. Nu zullen wij ons zo goed mogelijk moeten voorbereiden op Portugal."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd