Prachtig: Messi benadert fan en zet handtekening onder tatoeage

20 juni 2021 – Lionel Messi heeft zich zondag van zijn meest menselijke kant laten zien in Brazilië. Hij heeft een fan uit het gastland verrast door zijn handtekening te zetten bij een tatoeage van zichzelf. De Argentijn deed dat overigens op zijn eigen verzoek, nadat hij via sociale media de tatoeage had gezien. 

Prachtig: Messi benadert fan en zet handtekening onder tatoeage

Messi zag namelijk op Instagram dat de desbetreffende supporter een hele fraaie tatoeage had op zijn rug van de sterspeler van FC Barcelona (zie onder), die momenteel op de Copa América actief is namens Argentinië. Hij stuurde tien dagen geleden een bericht naar de fan dat hij graag zijn handtekening wilde zetten op de rug van de supporter en zo geschiedde zondagmiddag.

Ondanks dat Messi in quarantaineplicht zit met de nationale ploeg, kon hij even ontvluchten. Terwijl de spelers naar de spelersbus liepen voor de laatste training, week Messi even van het pad af naar de bus. Hij liep naar het hek, richting de fan die hij zelf een berichtje had gestuurd om zijn handtekening erop te zetten. Het was een heel korte ontmoeting, juist vanwege alle coronavoorschriften. 

De tatoeage staat op de rug van een militaire brandweerman die in Brasilia woont en op zijn rug een plaat heeft van Messi, die zijn shirt laat zien aan de fans van Real Madrid: een iconisch beeld. Hij liet de afbeelding zetten in Porto Alegre in 2019 bij de beste tattoo-artiest van Nederland, van een waarde van zo'n 1700 euro. Hij gaat de handtekening van Messi ook met inkt vereeuwigen.

Eredivisie

gerelateerd