Bale gelooft in aliens: "Het bewijs is echt overal"

20 juni 2021, 23:55

Wales is aan de hand van sterspeler Gareth Bale vooralsnog bezig aan een geweldig EK. Het Britse land plaatste zich als nummer twee van poule A voor de achtste finale. Toch waren het niet de voetbalacties waarmee Bale zondag de aandacht trok. Zijn uitspraken over buitenaards leven leidden tot veel verbaasde gezichten.

In gesprek met Sky Sports geeft Bale aan in het bestaan van aliens te geloven. "Er zijn de laatste jaren veel waarnemingen over ufo's verschenen. Het kan niet allemaal foutief zijn. Waar is het bewijs dat je kunt aantonen dat het helemaal niet bestaat?", reageerde de 31-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur op door fans gestelde vragen.

Bale ging verder. "Het bewijs is overal. Het enige wat mensen moeten doen, is ernaar op zoek gaan. Ik ben er al jaren mee bezig. En natuurlijk zijn er heel wat dingen die niet kloppen. Maar de Amerikaanse overheid heeft onlangs ook weer wat beelden van ufo's geopenbaard. Het staat allemaal op het internet. Er zijn ook televisieprogamma's op Netflix over."

Ook Harry Kane werd onlangs naar het bestaan van buitenaards leven gevraagd, maar de spits van Tottenham Hotspur deed het af als onzin. Dat vond Bale jammer. "Ik denk dat hij er niet genoeg onderzoek naar heeft gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen