'Chileense internationals houden seksfeest op Copa America'

21 juni 2021, 10:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De nationale ploeg van Chili heeft op de Copa America te maken met een vermeend seksschandaal. Zeker zes internationals zouden in het spelershotel bezoek hebben gehad van vrouwen. Mogelijk worden zij naar huis gestuurd Chili erkent dat de Chileense coronabubbel is doorgeprikt, maar wel om een andere reden.

Volgens Marca vierden zes spelers van Chili na de 1-0 zege op Bolivia een seksfeestje. Het zou gaan om de spelers Arturo Vidal (foto), Gary Medel, Eduardo Varga, Pablo Aranguiz, Jean Meneses en Pablo Galdames. Dat de Chileense training daags na de overwinning werd geschrapt, voedt de geruchten alleen maar. Maar volgens bondscoach Martin Lasarte zijn de aantijgingen onjuist. "Het is niet waar wat er wordt gezegd", zei hij op een persconferentie.

Wel zijn de regels rondom de coronabubbel overtreden. Een kapper bracht een bezoek aan het spelershotel, meldt de Chileense bond in een speciaal statement. 'Ondanks een negatieve PCR-test, mocht zij niet met de spelers in aanraking komen. De betrokkenen krijgen een boete.' Naar verluidt kwam de kapper voor Vidal en Medel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen