Een achtste finale tegen Portugal wordt steeds waarschijnlijker

21 juni 2021, 11:31   Bijgewerkt: 21 juni 2021, 11:42

Na de resultaten van gisteren (zondag) moet het Nederlands elftal steeds meer vrezen voor een confrontatie met een land uit groep F, beter bekend als de Poule des Doods. Gracenote heeft nu berekend dat een treffen tussen Nederland en Portugal momenteel het meest aannemelijk is. Het statistiekenbureau schat de kans 37 procent dat Nederland komende zondag tegen de eeuwige angstgegner speelt.

De 3-1 zege van Zwitserland op Turkije kwam het perspectief van Oranje richting de volgende ronde bepaald niet ten goede. De kans is maar liefst ruim 83 procent dat Nederland in de achtste finale een land uit de Poule des Doods ontmoet. Volgens Gracenote is een duel met Portugal op dit moment het meest waarschijnlijk.

Lees ook: Oranje moet vrezen: 83

Portugal is momenteel de nummer drie van poule F en heeft nog een wedstrijd tegen Frankrijk voor de boeg. Met vier punten moeten ook de Fransen nog aan de bak om de volgende ronde te bereiken. Ook Duitsland en Hongarije kunnen nog op de derde plaats eindigen. Na alle eerste wedstrijden in de poulefase, lag een duel tussen Nederland en Slowakije nog het meest voor de hand.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen