Jørgensen ontbreekt bij Feyenoord, Slot komt met toelichting

21 juni 2021 – Feyenoord is maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Echter ontbrak Nicolai Jørgensen op Varkenoord. Kersvers trainer Arne Slot geeft later vandaag (maandag) uitleg over de absentie van de Deen. Slot had een grote groep tot zijn beschikking, waaronder de vertrekkende Nick Marsman.

Jørgensen ontbreekt bij Feyenoord, Slot komt met toelichting

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Voetbal International meldt dat Slot nog met een toelichting komt op het ontbreken van Jørgensen. Naast de spits waren EK-gangers Steven Berghuis, Orkun Kökcü, Robert Bozenik en de geblesseerde Lutsharel Geertruida ook niet van de partij. Het was ook opvallend dat Marsman zijn opwachting maakte. Hij gaat aan de slag bij het Amerikaanse Inter Miami. Feyenoord laat weten dat de keeper tot aan zijn vertrek meetraint in Rotterdam.

RTV Rijnmond zag dat Guus Til en Francesco Antonucci voor het eerst hun gezicht lieten zien op het trainingscomplex van Feyenoord. Verder zijn Wouter Burger, Marouan Azarkan, Naoufal Bannis, Jordy Wehrmann, Sondre Skogen, Ramon Hendriks en Dylan Vente terug van een verhuurperiode en mogen jeugdspelers Antoni Milambo, Devin Remie, Lennard Hartjes en Sem Valk ruiken aan het echte werk.

Feyenoord werkt de komende weken toe naar de voorronde van de Conference League. De Rotterdammers spelen in de tweede voorronde tegen FK Decic uit Montenegro of FK Drita uit Kosovo

Reacties

Feyenoord

gerelateerd