'PSV beloont sterkhouder Boscagli, Vitesse hoopt op Openda'

22 juni 2021, 09:15

Olivier Boscagli staat op het punt om zijn contract bij PSV te verlengen. De centrumverdediger maakte afgelopen seizoen een uitstekende indruk en is een belangrijke speler geworden in de ploeg van trainer Roger Schmidt. De Eindhovenaren hopen de 23-jarige Fransman dan ook langer vast te kunnen leggen.

Boscagli kwam in de zomer van 2019 over van OGC Nice, maar kon in zijn eerste seizoen de verwachtingen niet waarmaken. Dat lukte de jeugdinternational afgelopen jaar wel in het elftal van Schmidt. De verdediger speelde 42 officiële wedstrijden en werd door zijn trainer zelfs een paar keer gebruikt als verdedigende middenvelder.

Volgens Voetbal International en het [a,https://www.ed.nl/home/psv-slaat-nieuwe-slag-met-langer-contract-voor-boscagli~a7ff446a/,_blank,Eindhovens Dagblad] wil PSV het contract van Boscagli graag openbreken. In Eindhoven is technisch manager John de Jong druk bezig. Hij legde Joël Drommel, Marco van Ginkel, Phillipp Mwene en André Ramalho al vast, terwijl ook Davy Pröpper onderweg is. Daarnaast staan Luuk de Jong en Steven Berghuis volgens VI nog altijd op het verlanglijstje.

Vitesse zet zinnen op Openda

Het lijkt erop dat Loïs Openda nog een seizoen bij Vitesse gaat voetballen, zo weet De Telegraaf te melden. De aanvaller kende een uitstekend voetbaljaar in Arnhem, waar hij werd gestald door Club Brugge. De landskampioen van België is momenteel met Vitesse in onderhandelingen om Openda nog een jaar meters te laten maken in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen