Interesse in Giakoumakis neemt toe; VVV wil miljoenen

22 juni 2021, 11:02

De kans is heel klein dat Georgios Giakoumakis met VVV-Venlo gaat spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Er is namelijk veel interesse in de Griek, die zich afgelopen seizoen met 26 doelpunten kroonde tot topscorer van de Eredivisie. Vooralsnog bleken de aanbiedingen nog onvoldoende voor club en speler.

Volgens Voetbal International hoopt VVV nog altijd een bedrag tussen de zes en tien miljoen euro te ontvangen voor Giakoumakis. Het is echter de vraag of er een club voorbij gaat komen die dat op tafel wil leggen bij de degradant. Giakoumakis werd al in verband gebracht met clubs uit Engeland, Italië, Duitsland en de Verenigde Staten.

"We gaan voor de juiste prijs en ook de speler moet de competitie interessant vinden. We gaan ervan uit dat we hem tegen de voorwaarden die wij stellen kunnen verkopen", aldus algemeen directeur Marco Bogers tegenover VI. Op dit moment is Keisuke Honda nog de duurste VVV-speler ooit. Hij werd in 2010 voor zes miljoen euro verkocht aan CSKA Moskou.

Giakoumakis zal de tijd nemen om een goede keuze te maken over zijn toekomst. De spits wil in ieder geval graag in het vizier blijven van bondscoach John van 't Schip, die de nationale ploeg van Griekenland onder zijn hoede heeft. Tot nu toe scoorde de 26-jarige aanvalsleider een keer in zes interlands. Hij ligt tot medio 2022 vast in Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen