RKC doet zaken met Leverkusen, NEC legt opnieuw doelman vast

22 juni 2021 – Ayman Azhil is komend seizoen nog steeds te bewonderen in het Mandemakers Stadion. De talentvolle middenvelder wordt door het Duitse Bayer Leverkusen opnieuw gestald bij RKC Waalwijk. De Brabantse club liet zich dinsdagochtend sowieso flink gelden op de transfermarkt.

RKC doet zaken met Leverkusen, NEC legt opnieuw doelman vast

Azhil (20) kwam vorig seizoen tot 23 officiële wedstrijden in het shirt van RKC. De laatste duels moest hij aan zich voorbij laten gaan vanwege een spierblessure. "Het afgelopen seizoen heeft Ayman als talentvolle speler bij ons RKC een grote progressie geboekt. Hetgeen dat hij in wedstrijden en op trainingen heeft laten zien, hebben ons overtuigd om hem graag nog een jaar te huren", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubwebsite.

Naast de nieuwe huurdeal rond Azhil was er vanuit Waalwijk ook nieuws over Lars Nieuwpoort. Hij heeft zijn contract verlengd tot medio 2023. De verdediger speelde in Nederland ook bij Almere City FC en De Graafschap. Daarnaast krijgt Issam El Maach (21) de kans om zich te bewijzen bij RKC. De doelman stond jarenlang onder contract bij Ajax, maar zit momenteel zonder club. El Maach hoopt een goede indruk te maken op trainer Joseph Oosting.

NEC en Branderhorst verlengen samenwerking
Ook in Nijmegen was er nieuws over een doelman. Mattijs Branderhorst heeft zijn aflopende contract verlengd tot de zomer van 2023. De goalie is al sinds 2019 verbonden aan NEC en speelde ook bij Willem II en MVV Maastricht. Eerder werd Danny Vukovic al gepresenteerd in De Goffert. De 36-jarige Australië zat zonder club nadat hij was vertrokken bij het Belgische KRC Genk. Hij tekende ook voor twee jaar.

Eredivisie

gerelateerd