Opnieuw raak voor SC Cambuur: spitsenduo is compleet

22 juni 2021, 20:38

Het nieuwe spitsenduo van SC Cambuur is compleet. Na Sam Hendriks heeft de promovendus uit Leeuwarden ook Tom Boere (op archiefbeeld voor FC Twente) weten te strikken. De 28-jarige Bredenaar komt transfervrij over van het Duitse SV Meppen. In de Friese hoofdstad heeft Boere voor twee seizoenen getekend.

Boere en Hendriks moeten samen de vertrokken clubtopscorer Robert Mühren doen vergeten. Boere werd in het verleden ook al eens topscorer van de Eerste Divisie. Tijdens het seizoen 2016/2017 maakte Boere als speler van TOP Oss maar liefst 33 doelpunten.

Daarmee verdiende de spits een transfer naar FC Twente, maar na twee seizoenen mocht hij Enschede weer verlaten. Daarnaa speelde Boere in Duitsland voor KFC Uerdingen (tien doelpunten), Türkgücü München (twee doelpunten) en Meppen (drie doelpunten). 

Foeke Booy, technisch manager van Cambuur: "Tom is een complete spits met al behoorlijk wat ervaring in binnen- en buitenland. Met de wetenschap dat er weer iets moet ontstaan hebben we met het aantrekken van Tom Boere en Sam Hendriks in ieder geval twee echte spitsen in huis gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen