'Ajax wil FC Emmen-smaakmaker Peña inlijven'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 juni 2021 – Sergio Peña staat in de belangstelling van Ajax, zo claimt de Peruviaanse sportkrant Líbero. De 25-jarige middenvelder van FC Emmen staat naar verluidt zelfs op het punt om zijn overgang af te ronden. Meerdere clubs hengelen naar de diensten van Peña, maar een transfer naar Ajax zou zijn voorkeur genieten.

'Ajax wil FC Emmen-smaakmaker Peña inlijven'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het lijkt nagenoeg uitgesloten dat Peña volgend seizoen nog aan De Oude Meerdijk is te bewonderen. De middenvelder beschikt weliswaar over een contract dat nog één jaar doorloopt, maar veel trek om een jaar in de Eerste Divisie te voetballen zal hij niet hebben. Bovendien kan Emmen nu nog een mooi bedrag verdienen aan Peña, die interesse geniet van clubs uit de Verenigde Staten, Mexico, Saoedi-Arabië en Nederland.

Ajax lijkt een streepje voor te hebben op de andere geïnteresseerde clubs. Peña kent de Eredivisie inmiddels goed en dat zou voor de speler 'essentieel' kunnen zijn om het aanbod van de Amsterdamse club te accepteren. Bovendien kan hij met Ajax Champions League-voetbal spelen. Voorlopig is het de zaakwaarnemer van Peña die zich met de transferzaken bezighoudt, daar de middenvelder zich met het nationale team van Peru wil concentreren op de Copa América.

Emmen pikte Peña in 2019 op bij Granada. In Drenthe was de middenvelder de afgelopen twee seizoenen de sterspeler. In de Eredivisie kwam hij tot 55 wedstrijden en tien doelpunten. Met Peru is Peña op dit moment actief op de Copa América, waar hij afgelopen maandag tegen Colombia zijn eerste interlanddoelpunt maakte.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd