Berichtgeving over Ajax en Sulemana voorbarig genoemd

24 juni 2021 – In Denemarken wordt beweerd dat de Nederlandse berichtgeving over Kamaldeen Sulemana voorbarig is. Volgens Ekstra Bladet hebben Ajax en FC Nordsjaelland nog helemaal geen akkoord bereikt over de transfersom van de negentienjarige Ghanese aanvaller. Ook zijn er geen aanwijzingen dat er een medische keuring is ingepland.

Berichtgeving over Ajax en Sulemana voorbarig genoemd

De Telegraaf en Voetbal International schreven woensdag dat Sulemana in Amsterdam verblijft, wat door Ekstra Bladet wordt bevestigd. Waar de Nederlandse media claimen dat de clubs overeenstemming hebben bereikt over een transfersom van maximaal vijftien miljoen euro, is er volgens de Deense krant nog helemaal geen sprake van een akkoord.

Ekstra Bladet schrijft dat Nordsjaelland zijn spelers altijd aanraadt om op bezoek te gaan bij de club waar zij hun loopbaan mogeleijk vervolgen. Zo ging Andreas Skov Olsen voor zijn transfer naar Bologna langs bij de Italiaanse club en deed hetzelfde Mikkel Damsgaard hetzelfde bij Sampdoria.

Ajax probeert volgens het Deense medium een transfer te forceren. De Amsterdammers staan onder druk omdat Sulemana ook in de belangstelling staat van Manchester United. De Ghanees wordt vanwege het EK in de wachtkamer gehouden door de Engelse topclub, waar Ajax van hoopt te profiteren.

Ajax

gerelateerd