Almere City FC stunt: Leeuwin eerste aanwinst Verbeek

24 juni 2021 – Ramon Leeuwin vervolgt zijn loopbaan bij Almere City FC. De 33-jarige centrumverdediger heeft zich voor één jaar verbonden aan de ambitieuze club uit de Eerste Divisie. Daarmee is hij de eerste aanwinst van Gertjan Verbeek, de nieuwe trainer van Almere City.

Almere City FC stunt: Leeuwin eerste aanwinst Verbeek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Leeuwin komt transfervrij over van AZ, waar hij beschikt over een contract dat binnenkort afloopt. Met de verdediger haalt Almere City een routinier binnen. Voor ADO Den Haag, SC Cambuur, FC Utrecht en AZ speelde hij 337 wedstrijden in Nederland. Bij Utrecht en AZ deed hij bovendien Europese ervaring op.

Voor Leeuwin is de cirkel rond, want als jeugdspeler werd hij ontdekt voor FC Omniworld. "Almere is mijn stad en ik speel al langer met het idee om hier terug te keren. Almere City FC maakt een geweldige opmars en staat er goed op. Het lijkt mij geweldig om de stad trots te maken met een promotie naar de Eredivisie", reageert hij.

De komst van Leeuwin bevestigt de ambities van Almere City. "Ramon is een fantastische verdediger die zich op alle niveaus bewezen heeft. Onze selectie gaat veel profijt hebben van zijn karakter en leiderschap. Hij heeft hier zijn roots en barst van de ambitie om zijn stad naar het hoogste niveau van Nederland te brengen", reageert technisch manager Teun Jacobs.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd