'Alleen Ajax voorlopig concreet voor Berghuis'

25 juni 2021, 11:42

Steven Berghuis kan deze zomer de zeer pikante transfer van Feyenoord naar Ajax maken. De 29-jarige aanvaller mag vanwege een clausule in zijn contract deze zomer voor slechts vier miljoen euro vertrekken, waar de Amsterdammers dolgraag gebruik van willen maken. De interesse in Berghuis neemt toe, maar tot dusverre is alleen Ajax écht concreet.

Dat meldt Martin Krabbedam van Voetbal International. De journalist weet dat Feyenoord niet blij is met de interesse van de aartsrivaal, maar dat het te verwachten was. Diverse clubs toonden de afgelopen weken interesse in Berghuis, waaronder naar verluidt het Engelse Norwich City en het Turkse Galatasaray. Alleen Ajax heeft de linkspoot een aanbieding gedaan.

Feyenoord hoopte afgelopen maand te voorkomen dat Berghuis voor een laag bedrag zou vertrekken door hem een nieuw contract aan te bieden. Daarin had Feyenoord geen vertrekclausule opgenomen, in tegenstelling tot de huidige verbintenis. Berghuis besloot daar niet op in te gaan.

De 29-jarige aanvaller, die momenteel met het Nederlands elftal deelneemt aan het EK, staat garant voor goals. Berghuis was afgelopen Eredivisieseizoen achttien keer trefzeker, terwijl hij veertien treffers voorbereidde. In totaal was hij in 199 optredens voor Feyenoord 87 keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen