Sparta shopt in Venlo, Brama verlengt opnieuw bij Twente

25 juni 2021, 12:42

Sparta is volgens het Algemeen Dagblad dicht bij het aantrekken van Vito van Crooij. De aanvaller degradeerde afgelopen seizoen met VVV-Venlo uit de Eredivisie, maar besluit niet met zijn club mee te gaan naar het tweede niveau. Sparta gaat hoogstwaarschijnlijk zijn tot 2024 lopende verbintenis afkopen. Ook FC Twente heeft goede zaken gedaan voor komend seizoen.

Van Crooij was afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij het matige VVV, dat uiteindelijk op de zeventiende plaats in de Eredivisie eindigde. De buitenspeler was driemaal trefzeker en bereidde acht goals voor. De 25-jarige aanvaller was bezig aan zijn tweede periode in Venlo. Tussendoor speelde hij nog twee seizoenen voor PEC Zwolle.

Voor Sparta is Van Crooij alweer de derde aanwinst. Eerder werd Kenzo Goudmijn voor een jaar gehuurd van AZ en kwam verdediger Laurent Jans over van Standard Luik. De kans is overigens groot dat Abdou Harroui deze zomer wordt verkocht.

Brama verlengt

FC Twente en Wout Brama hebben een akkoord bereikt over het contract van Wout Brama. De 35-jarige aanvoerder van de Tukkers blijft ook komend seizoen actief in de Grolsch Veste en begint aan zijn elfde seizoen in Enschedese dienst. Brama speelde eveneens voor FC Utrecht, PEC Zwolle en het Australische Central Coast Mariners. Het contract van de middenvelder zou over vijf dagen aflopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen