De Cler over Feyenoord-aanwinst: "Hij past in visie van Slot"

25 juni 2021, 12:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tim de Cler denkt dat Feyenoord goede zaken heeft gedaan door Marcus Holmgren Pedersen te strikken. De jonge vleugelverdediger is in de ogen van de scout van de Rotterdammers een versterking die de komende jaren indruk gaat maken in De Kuip.

"Het is een jonge speler met veel potentie", zegt De Cler bij Voetbal International over de twintigjarige verdediger. "Het is een aanvallend ingestelde back, dus ik denk dat hij goed in de visie van Arne Slot past. Bij Molde heeft hij al ervaring opgedaan op het hoogste niveau, dus ik denk dat het wel een directe versterking is", zegt de voormalig international.

De Cler dicht Holmgren Pedersen een fraaie toekomst toe. "Het wordt een goede speler. Hij heeft veel loopvermogen, is goed aan de bal en blijft negentig minuten lang gaan. Het is een heel moderne rechtsback." De Noorse vleugelverdediger heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend in Rotterdam en is de directe vervanger van de naar België vertrokken Bart Nieuwkoop.

De kans is groot dat Holmgren Pedersen al snel op het opstellingsformulier verschijnt. De Noor moet de vacature rechts achterin gaan opvullen, nu Lutsharel Geertruida waarschijnlijk naar het hart van de defensie verschuift.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen