Troupée keert terug naar Twente, Verheydt twijfelt over ADO

25 juni 2021, 15:16

Giovanni Troupée heeft zijn terugkeer naar FC Twente afgerond. De Enschedese club was op zoek naar een nieuwe vleugelverdediger na het vertrek van Tyronne Ebuehi en hopen met de komst van Troupée een goede slag te slaan. De rechtsback kwam afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toe bij FC Utrecht, waar hij werd geplaagd door blessureleed.

De 23-jarige rechtsback maakt transfervrij de overstap naar Twente, de club waar hij in januari 2020 al voor een halfjaar naartoe trok. In totaal kwam hij in het vanwege corona afgebroken seizoen tot acht optredens in de hoofdmacht. Afgelopen seizoen stokte de teller vanwege een zware blessure op zes optredens in de Eredivisie. Troupée moest onder meer Mark van der Maarel voor zich dulden.

Voor Troupée is het fijn om terug te zijn. "Toen ik vorig jaar bij FC Twente kwam voelde ik me direct op mijn gemak. Vorige week heb ik een gesprek gehad met Ron Jans en Jan Streuer en dat was direct heel positief. Ik heb er heel veel zin in om hier weer te gaan spelen, in een uitverkocht huis met al die supporters", vertelt hij op de clubwebsite van de Tukkers.

Verheydt

Thomas Verheydt heeft de onderhandelingen over een contract met ADO Den Haag tijdelijk stopgezet. De 29-jarige aanvaller, deze zomer transfervrij na zijn vertrek bij Almere City, hoopt al langer aan de slag te gaan bij ADO. Vanwege aanbiedingen uit het buitenland wil hij voorlopig echter nog even afwachten. ADO bevindt zich in een financieel onzekere periode vanwege de overname.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen