Koeman jr. maakt deel uit van kwintet aan versterkingen

25 juni 2021 – Waar clubs doorgaans de zomeraanwinsten één voor één presenteren, heeft Telstar vrijdagmiddag de komst van liefst vijf nieuwe spelers wereldkundig gemaakt. Anwar Bensabouh, Delvechio Blackson, Jip Molenaar, Rein Smit en Ronald Koeman jr. maken de overstap naar de club uit Velsen-Zuid. Ook Sparta Rotterdam heeft transfernieuws.

Koeman jr. maakt deel uit van kwintet aan versterkingen

Bensabouh en Blackson worden overgenomen van Almere City FC. Zij beschikken bij de ambitieuze club uit Flevoland over een contract dat over enkele dagen afloopt. Molenaar komt over van FC Volendam, terwijl Smit en Koeman jr. worden opgepikt bij respectievelijk sc Heerenveen en TOP Oss.

Van Crooij
In tegenstelling tot Bensabouh, Blackson, Molenaar, Smit en Koeman Jr. gaat Vito van Crooij volgend seizoen niet in de Eerste Divisie voetballen. Hij verlaat VVV-Venlo en gaat aan de slag bij Sparta Rotterdam. De 25-jarige Van Crooij heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de Rotterdamse club.

"Vito staat al lang op ons netvlies. Het is een speler die wat ons betreft goed bij Sparta past, zeker met zijn wedstrijdinstelling. Iedereen weet dat hij met zijn traptechniek ook een meerwaarde kan zijn en in het verleden was hij ook al een succesvol koppel met Lennart Thy", reageert technisch directeur Henk van Stee.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd