De Telegraaf: ruzie tussen Ajax en Feyenoord dreigt om Berghuis

25 juni 2021, 20:10   Bijgewerkt: 25 juni 2021, 20:21

Ajax en Feyenoord zijn in een heuse transferruzie verzeild geraakt. Er staat een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro in het contract van Steven Berghuis, maar Feyenoord wil graag acht miljoen euro zien van de Amsterdammers, zo meldt De Telegraaf. Ajax is vooralsnog alleen bereid de vier miljoen te betalen, waardoor er een groot gat is tussen vraag en aanbod.

In het contract van Steven Berghuis is een gelimiteerde transfersom opgenomen van vier miljoen euro. Ajax zag zijn kans schoon en toonde interesse om de Feyenoord-captain voor dat bedrag over te nemen. Gezien de grote rivaliteit tussen beide clubs, laat Feyenoord zich dat niet zomaar gebeuren en vraagt het maar liefst acht miljoen euro voor de buitenspeler.

Er is dus een groot verschil in vraag en aanbod en De Telegraaf denkt dat er mogelijk een arbitragezaak aan te pas moet komen. Het contract dat Berghuis nu heeft, wordt momenteel nader onderzocht door juristen, waardoor de voetbalwereld nog even moet wachten op meer informatie. De afspraak over de gelimiteerde transfersom is gemaakt in de tijd dat Mino Raiola nog de zaakwaarnemer was van Berghuis, maar hij is inmiddels overgestapt. Daardoor lijkt Feyenoord zich niet meer aan die afspraak te willen houden.

Lees ook: 'Alleen Ajax voorlopig concreet voor Berghuis'

Steven Berghuis was dit seizoen voor Feyenoord wederom goud waard. Hij speelde dit seizoen 31 Eredivisiewedstrijden, scoorde daarin achttien keer en gaf twaalf maal een assist. Gedurende zijn hele periode bij Feyenoord maakte hij 85 doelpunten in 176 wedstrijden. Berghuis speelt momenteel met het Nederlands elftal op het EK, maar heeft dus meer aan zijn hoofd dan alleen interlandvoetbal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen