Bergkamp sluit terugkeer in voetballerij niet uit

23 juli 2006, 00:44

Dennis Bergkamp keert mogelijk ooit nog terug in de voetbalwereld. De aanvaller, die zaterdag op grootse wijze een punt achter zijn loopbaan zette, liet in gesprek met Studio Sport weten dat hij een terugkeer niet uitsluit. "Ik kan me een leven zonder voetbal heel moeilijk voorstellen. Maar voorlopig trekt het me niet om trainer te worden."

"Ik weet niet wat de toekomst brengt. Als je het zat bent om je vrije tijd door te brengen met de dingen die ik nu wil gaan doen, kan het voetbal toch weer gaan trekken. Dan val je misschien toch terug op de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent. Om die reden houd ik een slag om de arm. Ik ben voorzichtig met een definitief standpunt", aldus de blonde spits.

Bergkamp liet overigens weten dat hij met volle teugen genoten had van zijn laatste wedstrijd. "Ik was best emotioneel. Iedereen weet dat ik een familieman ben. Ik voelde dat ook in het stadion. Samen met de fans, de spelers die zijn gekomen. Dat voelde als één grote familie. Het was vanavond iets van ons allemaal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen