Dolberg is los in Amsterdam: "Jammer dat het zo'n dooie is"

26 juni 2021, 19:25

Kasper Dolberg is helemaal de man bij Denemarken tegen Wales. Na vijftig minuten heeft de oud-Ajacied al twee keer raak geschoten in de Johan Cruijff ArenA. Ibrahim Afellay is lovend over de spits, maar mist tegelijkertijd iets bij de aanvaller.

"Als je dit toch weer ziet... Het is zo jammer dat het zo'n dooie is. Je zou hopen dat er wat meer pit in die jongen zit, want hij kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Dat zal hem zeker niet minder maken als speler", stelt de analist. De eerste treffer van de Deen kwam uit de lucht vallen, erkent college Kenneth Perez. "Dolberg zat niet helemaal in de wedstrijd, maar deze maakt hij geweldig af. Daarna was het echt alleen maar Denemarken dat de klok sloeg."

Dat was in het eerste kwartier wel anders, aldus Afellay. "Ze kwamen echt in de wedstrijd door die 1-0. Het eerste kwartier was verrassend voor Wales. Denemarken kon er geen druk op krijgen omdat Ramsey zich steeds tussen de linies liet inzakken. Datzelfde gold voor Gareth Bale. Daar had Denemarken heel veel moeite mee. Ze kwamen iedere keer te laat."

De winnaar van deze wedstrijd neemt het op tegen de winnaar van het duel tussen Nederland en Tsjechië. Afellay en Perez hopen dat de Denen het in de komende wedstrijd tegen Oranje opnemen. "Daar hopen we toch allemaal op?", aldus de Deense analist bij de NOS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen