'Wehrmann kan Slot niet overtuigen, Van Bommel wil Nederlander'

26 juni 2021 – Jordy Wehrmann heeft een akkoord bereikt over een transfer naar FC Luzern, de club waar hij afgelopen seizoen al op huurbasis uitkwam. De jonge middenvelder kreeg deze week tijdens de start onder de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot de kans om zich in de kijker te spelen, maar hij heeft de nieuwe trainersstaf niet kunnen overtuigen. Daardoor kiest hij voor speeltijd in Zwitserland.

'Wehrmann kan Slot niet overtuigen, Van Bommel wil Nederlander'

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Zwitserse club besloot de koopoptie in het huurcontract van Wehrmann niet te lichten, maar heeft de club alsnog overtuigd. Het is niet bekend voor welke transfersom de middenvelder verkast. Wehrmann brak door vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde twee jaar geleden op huurbasis bij FC Dordrecht. Onder Dick Advocaat kwam hij in de eerste seizoenshelft nog tot een handjevol optredens, maar op zoek naar speeltijd besloot hij naar Luzern te vertrekken.

Danjuma kan naar Duitsland
Arnaut Danjuma heeft zich na een ijzersterk jaar in de Engelse Championship op de verlanglijst van diverse clubs gespeeld. De buitenspeler van Bournemouth staat volgens transferspecialist Fabrizio Romano op de verlanglijst van VfL Wolfsburg, waar Mark van Bommel komend seizoen actief is als trainer. Bij de Duitse subtopper kan Danjuma ploeggenoot worden van Wout Weghorst.

Danjuma was afgelopen seizoen goed voor vijftien competitietreffers. Daarmee had hij een flink aandeel in de uiteindelijke topklassering van zijn ploeg, die een ticket voor de play-offs opleverde. Bournemouth verloor daarin uiteindelijk van Brentford. De buitenspeler, die in het verleden de naam Groeneveld op zijn shirt droeg, speelde in het verleden voor NEC en Club Brugge. Tevens kwam hij tot dusverre tweemaal in actie voor het Nederlands elftal.

De interesse in Danjuma kan mogelijk slecht nieuws betekenen voor Steven Berghuis. De aanvaller van Feyenoord zou volgens geruchten eveneens in de belangstelling staan van Wolfsburg. Ook Ajax hoopt de linkspoot naar Amsterdam te halen.

Feyenoord

gerelateerd