Beugelsdijk blikt terug: "Verschrikkelijk toen ik dat hoorde"

27 juni 2021, 14:56

Het is een kleine twee maanden geleden dat de wereld van Tom Beugelsdijk op zijn kop stond. De naam van de verdediger van Sparta Rotterdam werd genoemd in een matchfixingzaak, tot grote verbazing van zowel de speler als club. Nog altijd baalt Beugelsdijk van het feit dat er werd beweerd dat hij bewust een gele kaart had gepakt.

"Ja, het was verschrikkelijk toen ik dat hoorde", blikt Beugelsdijk in gesprek met RTV Rijnmond terug op het voorval in mei. "Ik heb nooit iets officieel gehoord of ben ook niet benaderd. Het is jammer dat je zo in de media komt. Tuurlijk zijn er op dit moment altijd mensen die er geintjes over maken, maar mensen maken altijd geintjes met mij."

De bewuste gele kaart kreeg Beugelsdijk in het thuisduel met PSV op 16 januari. Ter hoogte van de middenlijn haalde hij Noni Madueke onderuit, wat hem een gele kaart opleverde. "Beugelsdijk wilde de counter eruit halen, maar hij had rood kunnen krijgen, zei hij toen hij de beelden bekeek", gaf technisch directeur Henk van Stee destijds aan.

Inmiddels heeft Beugelsdijk het hoofdstuk voor zichzelf afgesloten. "Ik weet dat het goed zit en heb niks te verbergen. Het is alleen jammer en ik ben ook teleurgesteld dat je naam zo in de media opduikt", herhaalt hij nog eens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen