'Barcelona en Messi gaan contractnieuws snel bekendmaken'

27 juni 2021 – Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat FC Barcelona bekendmaakt dat Lionel Messi ook de komende seizoenen in Camp Nou is te bewonderen. Volgens Fabrizio Romano hebben alle partijen er vertrouwen in dat het contractnieuws volgende week wereldkundig kan worden gemaakt.

'Barcelona en Messi gaan contractnieuws snel bekendmaken'

De transferspecialist stelde de supporters van Barcelona vorige week al gerust. Waar sommige Spaanse media beweerden dat Messi nog helemaal geen knoop over zijn toekomst heeft doorgehakt, gaf de doorgaans goed geïnformeerde Romano aan dat er bij alle betrokken partijen geen twijfel bestaat over het doorgaan van de deal.

Het huidige contract van Messi loopt over enkele dagen af. Omdat de Argentijnse ster over een aflopende verbintenis beschikt, is hij vrij om te praten met andere clubs. Geruchten over een vertrek van Messi doen, in tegenstelling tot een jaar geleden, echter nauwelijks de ronde. De zesvoudig winnaar van de Gouden Bal zou een Amerikaans avontuur wel zien zitten, maar nog niet in deze fase van zijn loopbaan.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen Barcelona en Messi binnenkort bekendmaken dat zij nog twee jaar met elkaar doorgaan, tot de zomer van 2023. Volgens Romano is het kamp-Messi in hoofdlijnen akkoord met de leiding van de Catalaanse grootmacht en moeten nu slechts nog de laatste details worden uitgewerkt. Vermoedelijk moeten nog enkele clausules worden vastgelegd.

LaLiga

gerelateerd