Almere City pikt Arweiler op in Utrecht, Leemans traint bij PSV

28 juni 2021, 21:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Almere City FC heeft opnieuw een fraaie slag geslagen op de transfermarkt. De Flevolanders nemen Jonas Arweiler (24) namelijk over van FC Utrecht, waar de spits niet in de plannen voor kwam. Arweiler tekent een contract voor drie seizoenen bij Almere, dat met meerdere versterkingen een gooi wil doen naar de Eredivisie.

Arweiler is zeker niet de eerste aanwinst van het ambitieuze Almere City. Gertjan Verbeek werd aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer en hij zag de afgelopen dagen al een groot aantal nieuwelingen komen. Naast Arweiler besloten ook Ramon Leeuwin (AZ), Bradley van Hoeven (Sparta Rotterdam) en Maarten Pouwels (SC Cambuur) de stap naar het Yanmar Stadion te maken.

"Het plan dat hier ligt en de ambities van de club spreken mij erg aan. Mijn voornaamste doel is om veel doelpunten te gaan maken, assists te geven en belangrijk te zijn voor de ploeg", liet Arweiler weten op de clubwebsite. De Duitse aanvaller komt uit de jeugd van Borussia Dortmund en speelde vervolgens in Nederland namens FC Utrecht en ADO Den Haag.

Leemans houdt conditie op peil bij PSV

Clint Leemans keert tijdelijk terug op De Herdgang, meldt het Eindhovens Dagblad. De 25-jarige middenvelder krijgt de kans om bij Jong PSV zijn conditie op peil te houden. Leemans speelde jarenlang in de jeugd van de Eindhovenaren en vertrok in 2016 naar VVV-Venlo. Daarna was hij actief bij PEC Zwolle, RKC Waalwijk en De Graafschap. Momenteel is de linkspoot transfervrij en zoekt hij een nieuwe club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen