Morata haalt gram na bedreigingen: "Deze is voor mijn kinderen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 juni 2021 – Met de belangrijke 3-4 tegen Kroatië gaf Álvaro Morata het perfecte antwoord na een uiterst roerige week. De aanvalsleider van Spanje werd na de eerste twee matige optredens in de groepsfase zelfs met de dood bedreigd, maar hielp zijn land aan de 3-5 zege en een plek in de kwartfinale. Na afloop van de wedstrijd was Morata dolgelukkig.

Morata haalt gram na bedreigingen: "Deze is voor mijn kinderen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De spits voelde ondanks de nare bedreigingen veel steun van het Spaanse volk. "Ik heb dingen moeten meemaken die echt niet leuk waren, maar een groot deel van Spanje steunt mij. Deze treffer is voor mijn vrouw en mijn kinderen. Soms moet je pijn lijden om zulke mooie momenten te beleven." Morata gaf afgelopen week aan dat hij na de ontmoeting met Polen berichten kreeg dat er gehoopt werd dat zijn kinderen zouden sterven.

Na afloop van de clash met Kroatië kwamen er veel emoties los bij de spits. "Ik ben helemaal gesloopt. Het was een zware wedstrijd, dus we moeten nu goed gaan herstellen. Deze wedstrijd heeft aangetoond dat we een zeer sterke ploeg hebben. Dit was een zwaarbevochten overwinning, maar dit was het volledig waard."

Spanje stond na 76 minuten op een 1-3 voorsprong, maar kreeg vlak voor tijd twee Kroatische treffers om de oren. In de verlenging wist Spanje echter alsnog de rug te rechten, waardoor het op koers blijft voor de derde EK-titel in twaalf jaar. In 2008 en 2012 was La Roja de beste van Europa.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd