Wijnaldum biedt excuses aan en spreekt van 'lastige' taak

29 juni 2021, 17:28

Twee dagen na de uitschakeling van Oranje tegen Tsjechië lieten enkele internationals via social media van zich horen. Onder hen ook Georginio Wijnaldum. De aanvoerder van het Nederlands elftal op dit EK bood zijn excuses aan aan de fans en sprak ook over de toekomst van Oranje.

Zoals onder meer Memphis Depay en Frenkie de Jong eerder op de dag al deden, kwam ook Wijnaldum dinsdag met een reactie. 'Na wat tijd met het team om deze enorm pijnlijke teleurstelling te verwerken, wil ik alle fans bedanken voor hun fantastische steun tijdens het toernooi', schreef hij op Twitter. Daarnaast feliciteerde hij tegenstander Tsjechië met het behalen van de kwartfinale.

'Het spijt me heel erg voor alle fans dat we ons doel niet hebben behaald en op deze manier zijn uitgeschakeld", ging Wijnaldum verder. "Het gaat lastig worden om weer terug te keren waar we willen staan, maar we moeten dit erg snel verwerken en dan al onze energie richten op de kwalificatie voor het WK", sloot hij af. 

Oranje vervolgt de WK-kwalificatie op 1 september met de uitwedstrijd tegen het talentvolle Noorwegen. Duidelijk is dat er dan een andere trainer voor de groep zal staan. Dinsdagmiddag werd bekend dat Frank de Boer na het mislukte EK opstapte als bondscoach

Lees ook: Memphis laat twee dagen na uitschakeling van zich horen

Lees ook: Frenkie de Jong: 'Het gaat tijd kosten om dit te kunnen verwerken'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen