De Roon voelt zich slecht: 'Deze komt verdomd hard aan'

29 juni 2021, 18:37

Marten de Roon (30) heeft relatief snel na het ontslag van Frank de Boer gereageerd op het zeer teleurstellende Europees kampioenschap. De op Twitter normaliter zo vrolijke en jolige middenvelder van Atalanta Bergamo zegt dat de uitschakeling op het EK gigantisch hard aankomt bij hem.

'Aan alle Nederlanders en fans van Oranje. Normaal een grap, een glimlach of een gekke bek, maar deze keer teleurstelling en verdriet', schrijft hij op zijn Twitter-account als aankondiging op de inhoudelijke boodschap. 'Deze komt verdomd hard aan. Zoveel verwachtingen, zoveel geloof, zo'n geweldige groep jongens', vervolgt hij over de het teleurgestelde EK.

'Uiteindelijk jongensdromen die een harde dreun hebben gekregen. Ook kan de pijn van je eigen land teleurstellen eigenlijk niet echt beschreven worden. Het is een keiharde val, waarvan we nog wel een aantal keer wakker zullen worden', beschrijft hij zijn gevoel. 'Maar opstaan zullen we en geloof zullen we weer krijgen. Niks is mooier dan die Oranjemars steden te zien veroveren, aan ons om te zorgen dat die mars over 1,5 jaar weer op z'n sterkst is. Houd vertrouwen.'

Lees ookMemphis laat twee dagen na uitschakeling van zich horen

Enigszins opmerkelijk is de timing van zijn tweets wel. De middenvelder rept namelijk met geen enkel woord over het ontslag van De Boer, mogelijk was zijn boodschap al voor het officiële communiqué samengesteld. Eerder lieten ook Frenkie de Jong en Memphis Depay via social media van zich horen over het teleurstellende EK voor Nederland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen